Podijeli: ... ... ...

Sretni dobitnik iz Mostara osvojio 250.000,00 KM na srećki "Zlatna"

zlatna_dobitak_max.jpg
 
 
Igrač iz Mostara ostvario je svoje snove nakon dugogodišnjeg igranja igara Lutrije Bosne i Hercegovine. Srećka "Zlatna" donijela mu je nevjerovatan dobitak od 250.000 KM, označavajući ovaj trenutak kao jedan od najsretnijih u njegovom životu.
Ovaj sretni dobitnik nije novajlija u svijetu igara na sreću. Dugogodišnji igrač Lutrije BiH, on je godinama kupovao srećke, nadajući se da će jednog dana osvojiti veliki dobitak. Ta upornost i strpljenje napokon su mu se isplatili.
Iznos od 250.000 KM otvara mnoge mogućnosti za ovog Mostarca. Prema njegovim riječima, planira iskoristiti dio novca kako bi ostvario svoj san o novom automobilu, što će mu pružiti dodatnu slobodu i komfor u svakodnevnom životu. Međutim, njegova velikodušnost i ljubav prema porodici neće ostati nezapaženi. Dio dobitka odlučio je podijeliti s djecom i unucima, čime će uljepšati i njihove živote.
Ova inspirirajuća priča ne samo da pokazuje kako se strpljenje i vjernost igrama na sreću mogu isplatiti, već i kako sreća može donijeti radost i obitelji. Srećka "Zlatna" je još jednom dokazala svoju moć u stvaranju sretnih trenutaka, a ovaj dobitnik iz Mostara će zauvijek pamtiti taj dan kada mu se osmijeh sreće nasmiješio.