KENO

...

Klađenje nikada nije bilo uzbudljivije! Elektronska igra klađenja "KENO" pruža vam šansu da testirate svoju sreću na način koji do sada niste iskusili u Lutriji Bosne i Hercegovine. Sa 80 nasumično generiranih brojeva svakog kola, ova igra nudi jedinstvenu priliku za dobitak svakih 4 minute.

Kako igrati KENO:

Odaberite svoje brojeve: Odaberite između 1 i 10 brojeva od ukupno 80. Vaši odabiri čine kombinaciju koja može rezultirati fantastičnim dobitkom.

Svakih 4 minute, 20 brojeva nasumično se izvlači iz kompleta od 80 brojeva. Držite dah i nadajte se da su vaši brojevi među izvučenima.

Dobitkom se smatra umnožak vaše uplate i koeficijenta koji ste odabrali uz vrstu klađenja. Što više brojeva pogodite, to su veći potencijalni dobitci.

Zašto igrati KENO elektronsku igru klađenja:

S izvlačenjem brojeva svakih 4 minute, KENO vam omogućava učestale prilike za dobitak, pružajući trenutke uzbuđenja i sreće.

Ono što ovu igru čini posebnom jeste fleksibilnost u klađenju, odaberite koliko brojeva želite igrati, prilagodite svoje klađenje svojim željama i preferencijama.

Izvlačenja brojeva svake 4 minute znače da su dobitci dostupni često. Nikad ne znate kada ćete osvojiti!

Doživite elektronsku igru klađenja KENO i osjetite strast uz svako izvlačenje brojeva. Sa sjajnim dobitcima i brzim ritmom, ova igra pruža nezaboravno iskustvo svakom igraču.

Elektronska igra klađenja “KENO” priređuje se u određenim uplatnim mjestima Lutrije Bosne i Hercegovine