Podijeli: ... ... ...

Od ponedjeljka 7. oktobra u prodaji nova srećka "SEDMICA"

Sa zadovoljstvom najavljujemo početak prodaje nove srećke pod nazivom "SEDMICA"...

...

Sa zadovoljstvom najavljujemo početak prodaje nove srećke pod nazivom "SEDMICA". Nova srećka će biti dostupna od ponedjeljka 7. oktobra na svim prodajnim mjestima Lutrije Bosne i Hercegovine kao i kod ovlaštenih partnera. Cijena srećke iznosi 1,00 KM, a igrači imaju mogućnost, pored brojnih dobitaka od 1,00 KM do 1.000,00 KM, osvojiti i najveći dobitak od 10.000,00 KM.

Na srećki su označena polja sa danima u sedmici, učesnik u igri utvrđuje dobitak ukoliko nakon skidanja emulzije sa polja za grebanje otkrije dva ista simbola u jednom danu, te ostvaruje pripadajući dobitak. Ukupan iznos dobitka predstavlja zbir svih ostvarenih dobitaka.

Srećka "SEDMICA" je dizajnirana da igračima pruži maksimalno uzbuđenje i zabavu i emituje se u serijama. Jedna serija sadrži jedan milion komada srećaka. Novčana vrijednost emisije srećaka iznosi 1.000.000,00 KM  

 Fond dobitaka iznosi 60 % od ukupne emisione vrijednosti, a novčana vrijednost fonda dobitaka iznosi 600.000,00 KM i dijeli se na 249.722 dobitaka.