Podijeli: ... ... ...

Novogodišnji TV Bingo: Izvučeno treće Sretno uplatno mjesto

...

Treće „Sretno uplatno mjesto“, u petom vanrednom kolu TV Binga izvučeno je u saradničkom uplatno-prodajnom mjestu „Duhanpromet“ u Sarajevu, ulica Sulejmana Filipovića, a nagradni fond iznosio je 16.000 KM. Glavni dobitak od 2.000,00 KM osvojio je igrač čiji je serijski broj (511 1785801 24) izvučen u 50. redovnom kolu ove igre koje je održano 15. decembra. Svi ostali igrači, njih ukupno deset, koji su kupili žute bingo listiće na istom uplatnom mjestu nisu ostali praznih ruku – zajedno će podijeliti preostalih 14.000,00 KM.

Naplata dobitaka će biti realizovana na uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH na Dobrinji, ulica Branilaca Dobrinje 8.

GRATIS SREĆKA "KOCKICE"

S radošću obavještavamo sve dobitnike Sretnog uplatnog mjesta da će imati jedinstvenu priliku za osvajanje dodatnog dobitka! Igrači koji posjete uplatno-prodajno mjesto Lutrije BiH u ponedjeljak 18.decembra kako bi naplatili svoj dobitak "Sretno uplatno mjesto", na poklon dobijaju srećku KOCKICE.

Ova besplatna srećka pruža šansu za osvajanje dodatnih dobitaka. Iskoristite ovu priliku da proširite svoju sreću i dodatno uživate u novim uzbuđenjima i zabavi.

„Sretno uplatno mjesto“ tražimo i sljedeće sedmice kada će nagradni fond iznositi 21.000,00 KM. Igrajte TV Bingo jer sreća ide od grada do grada.

Radujemo se susretu s vama!