Podijeli: ... ... ...

Sretno uplatno mjesto Velika Kladuša i Dobrinja

 

Drugo izvlačenje „Sretnog uplatnog mjesta“, u serijalu posvećenom Novogodišnjem TV Bingu, donijelo je neobičnu situaciju koja do sada nije zabilježena. Igrač iz Bužima, Husein Pajalić, kupio je svoj dobitni žuti Bingo listić u Velikoj Kladuši, kod partnera Lutrije BiH, u kiosku iNovine. I tu ništa ne bi bilo neobično da to nije bio jedini listić, prodat na tom mjestu, u toj sedmici, pa je tako gospodinu Pajaliću pripao kompletan nagradni fond od 11.000 KM, što je rekordan dobitak od kako se izvlače Sretna uplatna mjesta.

Nakon Velike Kladuše i rekordnog dobitka, treće izvlačenje „Sretnog uplatnog mjesta“ donijelo je lijepe dobitke igračima iz Sarajeva, tačnije sa Dobrinje, koji su svoje žute Bingo listiće kupili, također kod partnera Lutrije BiH, kiosku Duhanprometa, u ulici Sulejmana Filipovića. Glavni dobitak od 2.000 KM pripao je Alojzu Mediću dugogodišnjem igraču TV Binga.

Vlasnici još 9 žutih Bingo listića, kupljenih na ovom mjestu, također imaju razloga za slavlje s obzirom da će za svaki listić dobiti iznos od 1.400 KM. Kome će sreća biti naklonjena u narednom, četvrtom izvlačenju „Sretnog uplatnog mjesta“, kada će nagradni fond iznositi 21.000 KM, ostaje da vidimo. Igrajte TV Bingo jer sreća ide od grada do grada.