Podijeli: ... ... ...

Novogodišnji TV Bingo: Izvučeno prvo Sretno uplatno mjesto

sum_2023_5vk.jpg
 
Prvo „Sretno uplatno mjesto“, u petom vanrednom kolu TV Binga izvučeno je u saradničkom uplatno-prodajnom mjestu u „Duhanpromet“ u Kaknju, ulica Rudarska bb, a nagradni fond iznosio je 8.000 KM. Glavni dobitak od 2.000 KM osvojio je igrač čiji je serijski broj (511 1294718 59) izvučen u 48. redovnom kolu ove igre koje je održano 1. decembra. Svi ostali igrači koji su kupili žute bingo listiće na istom uplatnom mjestu nisu ostali praznih ruku – zajedno će podijeliti preostalih 6.000 KM.

Naplata dobitaka će biti realizovana na uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH u Kaknju.

GRATIS SREĆKA "KOCKICE"

S radošću obavještavamo sve dobitnike Sretnog uplatnog mjesta da će imati jedinstvenu priliku za osvajanje dodatnog dobitka! Igrači koji posjete uplatno-prodajno mjesto Lutrije BiH u ponedjeljak 4.decembra kako bi naplatili svoj dobitak "Sretno uplatno mjesto", na poklon dobijaju srećku KOCKICE.

Ova besplatna srećka pruža šansu za osvajanje dodatnih dobitaka. Iskoristite ovu priliku da proširite svoju sreću i dodatno uživate u novim uzbuđenjima i zabavi.

„Sretno uplatno mjesto“ tražimo i sljedeće sedmice kada će nagradni fond iznositi 11.000 KM. Igrajte TV Bingo jer sreća ide od grada do grada.

Radujemo se susretu s vama!