Podijeli: ... ... ...

Specijalista za ljudske resurse Sanda Ljukovac gost Joker PodCasta Lutrije BiH

...
Ljudski resursi su srce svake organizacije, bilo da se radi o malom preduzeću ili velikoj korporaciji. Uloga odjela za ljudske resurse je ključna za regrutaciju, zapošljavanje i upravljanje zaposlenicima, osiguravajući da pravi ljudi budu na pravim mjestima. To je proces koji zahtijeva stručnost u mnogim oblastima, od psihologije i sociologije do prava i poslovnog menadžmenta. Samo pravi stručnjaci mogu identifikovati i zadržati talente potrebne za uspjeh svake organizacije.
 
Jedan od takvih stručnjaka u Bosni i Hercegovini je Sanda Ljukovac, renomirani specijalista za ljudske resurse. Sanda je prepoznata po svom dubokom razumijevanju kompleksnih dinamika koje oblikuju savremeno radno okruženje. Sa bogatim iskustvom i širokim spektrom znanja.
Sanda Ljukovac nije samo ekspert u tehničkom smislu, već i mentor mnogima koji teže da izgrade karijeru u ljudskim resursima. Njena posvećenost edukaciji i razvoju novih generacija HR stručnjaka značajno doprinosi jačanju ove profesije u regiji. Njeno gostovanje u Joker PodCastu obećava da će biti izuzetno edukativno i inspirativno, ne samo za HR profesionalce, već i za sve one koji su zainteresovani za bolje razumijevanje upravljanja ljudima i organizacionih procesa.
 
Pridružite se i učite od najboljih!