Podijeli: ... ... ...

Sreća se osmjehnula igraču iz Viteza: Dobitnik maksimalnog iznosa na srećki "PIRAMIDA" osvojio 300,000 KM

piramida_web_vizual.jpg
 
Lutrija Bosne i Hercegovine, poznata po svojim uzbudljivim igrama na sreću, privukla je pažnju mnogih igrača širom zemlje. Ovaj put, sreća je zavirila u Vitez, malo mjesto poznato po svojoj ljepoti i bogatoj kulturnoj baštini. Sretni dobitnik koji je osvojio maksimalnih 300.000,00 KM želio je ostati anoniman ali je u kratkom razgovoru naglasio da je redovan igrač klasičnih igara iz ponude Lutrije BiH. Do sada je osvajao i nekoliko značajnijih novčanih dobitaka ali da je ovaj posljednji ujedno i najveći dobitak koji je ostvario u svojoj "igračkoj karijeri".

Iz Lutrije BiH su potvrdili da je sretni dobitnik odabrao sretnu srećku "PIRAMIDA" na uplatno-prodajnom mjestu u TC FIS Vitez koja je ovom igraču donijela maksimalni novčani dobitak u vrijednosti od 300.000,00 KM. Inače, ovo uplatno-prodajno mjesto Lutrije BiH sretno je za brojne igrače iz Viteza, koji su u proteklom periodu na srećkama osvajali izuzetno vrijedne novčane dobitke.

Ovaj neočekivani dobitak podsjeća nas da sreća može doći u bilo kojem obliku i da je svaka srećka potencijalna "ulaznica" u novi život. Srećka "PIRAMIDA" i dalje ostaje jedan od najuzbudljivijih načina za testiranje sreće, a ovaj dobitak iz Viteza postao je inspiracija mnogima da vjeruju u mogućnost ostvarenja svojih snova.

Nakon što je dobitniku odbijen porez na dobitak od 10%, isplaćeno mu je ukupno 270.000,00 KM.