Podijeli: ... ... ...

Obavještenje o lažnoj Facebook stranici Lutrije Bosne i Hercegovine

obavjestenje_1_mart.jpg
 

Obavještavamo naše igrače da se nedavno pojavila lažna Facebook stranica pod imenom "Lutrija Bosne i Hercegovine" sa koje se igrači lažno obavještavaju da su dobitnici nagradne igre. Ovim putem želimo istaknuti da navedena stranica nije službena stranica Lutrije Bosne i Hercegovine, niti ima bilo kakve veze s našom organizacijom.

Molimo vas da budete krajnje oprezni i da ne poduzimate nikakve radnje na navedenoj lažnoj stranici, kao što su dijeljenje ličnih podataka, slanje novčanih sredstava ili učestvovanje u lažnim nagradnim igrama koje se tamo mogu oglašavati. Naša službena Facebook stranica karekteristična je po broju pratitelja kojih ima 50.000 +.

Kako bismo vam omogućili sigurno učestvovanje u nagradnim igrama, preporučujemo vam da uvijek provjerite službene izvore informacija, kao što su naša web stranica i službene društvene mreže, kako biste bili sigurni da ste upućeni u tačne informacije.

Ukoliko primijetite slične lažne stranice ili sumnjive aktivnosti povezane s našim imenom, molimo vas da nas odmah obavijestite kako bismo poduzeli potrebne korake u suzbijanju takvih prevara.

Vaša sigurnost i povjerenje su nam od najveće važnosti!