Podijeli: ... ... ...

U narednom izdanju JOKER PodCast-a gost je Mirza Muzurovic

...
U svijetu sporta postoje pojedinci čiji životni put čini neraskidivu vezu s tom dinamičnom i strastvenom sferom ljudskog djelovanja. Oni su rođeni među terenima, loptama i znojem, a sudbina ih usmjerava da svoj život posvete sportskim izazovima i radostima, a jedan od takvih je naš naredni gost Mirza Muzurović. U narednom izdanju JOKER PodCast-a ćemo upoznati čovjeka, čija je priča ispunjena ljubavlju prema sportu i nepresušnim entuzijazmom - čovjeka koji je odabrao rukomet kao svoj životni put.
 
Rođen i odrastao u srcu Bosne i Hercegovine, na tlu gdje fudbalski dah ne prestaje titrati, naš naredni gost, čije ime je već postalo sinonim za strast prema sportu, od malih nogu je disao sportski zrak. Sin je fudbalskog velikana i trenera FK Sarajevo - Fuada Muzurovića. Iako je ljubav prema fudbalu oduvijek bila prisutna, njegovo srce je kucalo za košarku, a strast ga je vodila i ka drugim sportskim izazovima. No, kao da je sudbina imala drugačije planove.
 
Rukometna lopta postala je njegov najbolji prijatelj i najveći učitelj. Od prve dodirnute lopte, shvatio je da je rukomet sport koji odražava njegovu suštinu - dinamičan, taktičan i nevjerojatno uzbudljiv.