Podijeli: ... ... ...

Sreca na kioscima iNovina: Igraci osvojili maksimalne dobitke na sreckama ALADIN, PAR NEPAR i OTVORI SEF

...
 

 Srećke Lutrije Bosne i Hercegovine nastavljaju donositi sreću i novac ljubiteljima ove igre. U protekloj sedmici ostvarena su tri maksimalna novčana dobitka na srećkama ALADIN, PAR NEPAR i OTVORI SEF.
 
Igrač iz Sanskog Mosta koji redovno igra klasične igre Lutrije Bosne i Hercegovine svoju sreću je okušao na kiosku iNovina u ovom gradu te je osvojio maksimalni novčani dobitak u iznosu od 50.000,00 KM. Kako nam je igrač kazao, najviše voli igrati Srećke Lutrije Bosne i Hercegovine i do sada je osvajao novčane dobitke ali ovo mu je do sada najveći dobitak koji je ostvario u ovoj igri.
 
 
 
Nakon Sanskog Mosta, sreća se osmijehnula i našem igraču iz Sarajeva koji je isto tako srećku kupio na kiosku iNovine. Ovog puta maksimalni novčani dobitak od 40.000,00 igraču je donijela srećka PAR NEPAR. Igrač koji je naplatio dobitak kazao je da redovno igra sve klasilčne igre iz ponude Lutrije Bosne i Hercegovine i da je na svim igrama osvajao dobitke. Dodao je da najviše igra zbog zabave ali da se nadao većem dobitku kojeg je na kraju i osvojio.
 
 
Iz Sarajeva se sreća preselila u Gračanicu, i zanimljivo, sretna srećka se ponovo našla na kiosku iNovina, a igrač je osvojio maksimalni novčani dobitak na srećki OTVORI SEF u iznosu od 15.000,00 KM.
 
Igrajte srećke Lutrije Bosne i Hercegovine jer samo u protekloj sedmici ostvareni su maksimalni novčani dobici u ukupnom iznosu od 105.000,00 KM.
 
ÄOestitamo sretnim dobitnicima!