Podijeli: ... ... ...

Nastavljamo uspješnu saradnju sa studentima: Pridruži se našem proširenom timu zbog rastućeg obima posla!

...

Lutrija Bosne i Hercegovine d.o.o. Sarajevo s veseljem vas obavještava da zbog izuzetnog uspjeha i povećanog obima posla, tražimo nove članove za naš uzbudljivi projekt „TV Bingo izlazi na ulice“. Ovo je sjajna prilika za sve ambiciozne i energične studente da se uključe u dinamičnu avanturu koja nudi nevjerojatne mogućnosti za profesionalni i osobni razvoj.

Ako ste komunikativni, volite rad s ljudima i želite steći dragocjeno iskustvo ali i zaraditi, ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Šta vam nudimo?

Uzbudljiv rad na terenu: Postanite dio tima koji ide direktno u srce zajednice, upoznajte nove ljude i učinite posao uzbudljivim svaki dan.

Fleksibilno radno vrijeme: Prilagodite radno vrijeme vašim studentskim obavezama i pronađite savršen balans između studija i posla.

Atraktivna zarada: Pored startne plate, nudimo i mogućnost bonusa i provizija, što vam omogućava da dodatno nagradite svoj trud i uspjeh.

Edukaciju i podršku: Kroz obuku i mentorstvo od strane stručnjaka, steknite vještine koje će vam biti korisne u budućnosti i unaprijedite svoje profesionalne sposobnosti.

Šta tražimo od vas?

Komunikativnost i društvenost: Ako uživate u radu s ljudima i imate prirodan talent za komunikaciju, vaš posao će biti ispunjen i uspješan.

Odgovornost i pouzdanost: Osobe koje ozbiljno pristupaju zadacima i ispunjavaju svoje obaveze odgovorno.

Kako se prijaviti?

Ako ste zainteresirani za ovu fantastičnu priliku, prijavite se putem e-mail adrese: posao@lutrijabih.ba.

Ne propustite šansu da postanete dio našeg uspješnog tima i da se upustite u ovu jedinstvenu avanturu. Pridružite nam se i zajedno ćemo stvarati nevjerovatne trenutke u projektu „TV Bingo izlazi na ulice“!

Za više informacija kliknite OVDJE.