Podijeli: ... ... ...

Dobitnik sa Ilidže preuzeo vaučer „Putovanje u Amsterdam“ za dvije osobe

midhat_mutapcic-foto.jpg

 
U nastavku prenosimo izjavu ovog ljubaznog gospodina: „Ma kada ste me zvali da se dogovorimo oko uslova preuzimanja ovog vaučera ja iskreno nisam mogao da vjerujem, mislio sam to me sigurno zeza neko od mojih prijatelja. Međutim, kada ste se predstavili i objasnili mi sve detalje pomislio sam mora da je istina nikad se ne zna gdje te sreća može sresti. Ja sam redovan igrač, igram otkad znam za sebe i igrati ću dok sam živ. Nisam alkoholočar, ne pušim ... moram imati bar taj LOTO“.
 
Na naše pitanje koliko listića uplaćuje, gospodin Papić nam otkriva: „Ja uvijek igram bar jednu kombinaciju, nekad to bude i cijela šarenica ali nikad više od toga. Brojeve većinom biram sam, mada nekad to za mene uradi i quickpick“.
 
Sretni LOTO listić je uplaćen na Ilidži u PTC Sara u ulici Rustempašina.
 
Naredna destinacija je RIM.
 
Od nedjelje 9. jula sve potvrde o uplati igre Loto 6/39 mogu učestvovati u narednom izvlačenju putovanja za dvije osobe u Rim koje će se održati 5. avgusta u 62. kolu ove igre. Sve što je potrebno jeste uplatiti minimalno jednu kombinaciju brojeva u igti Loto 6/39 i poslati SMS poruku sa brojem potvrde o uplati na sljedeće brojeve telefona: 091 412 602 (BH Telecom) i 063 888 72 (HT Eronet).
 
Cijena SMS poruke je 0,50 KM + PDV.
 
SMS bazu pristiglih poruka čine brojevi potvrda za 55., 56., 57., 58., 59., 60., 61., i 62. kolo igre Loto 6/39.
 
Lutrija Bosne i Hercegovine čestita sretnom dobitniku!
 

 

Dana 17. jula 2023. godine, u direkciju Lutrije Bosne i Hercegovine se javio gospodin Hasib Papić, redovan igrač igre LOTO 6/39 i dobitnik nagrade „Putovanje u Amsterdam“ za dvije osobe. U kratkom razgovoru otkrili smo da je gospodin Papić redovan igrač igre LOTO 6/39 i da ne propušta nijedno kolo, a kako sam navodi i ranije je ostvarivao vrijedne dobitke na LOTU i bio je i igrač gost u igri TV tombola BINGO.