Podijeli: ... ... ...

Nova srecka "Dijamantna groznica" donosi priliku za vrijedne novcane dobitke!

...

Sa zadovoljstvom najavljujemo početak prodaje nove srećke pod nazivom "Dijamantna groznica". Ova srećka, koja je od danas 20. juna dostupna na svim prodajnim mjestima Lutrije Bosne i Hercegovine kao i kod ovlaštenih partnera, donosi neodoljivo iskustvo igre sa čak četiri različite igre na jednoj srećki. Po cijeni od samo 2,00 KM, "Dijamantna groznica" nudi priliku za osvajanje brojnih novčanih dobitaka, a najveći iznos koji se može osvojiti je 35.000,00 KM!

"Dijamantna groznica" je dizajnirana da igračima pruži maksimalno uzbuđenje i zabavu. Nova srećka sadrži četiri igre, a u svakoj od njih igrači imaju priliku za osvajanje dobitka.

Osim uzbudljivih igara i mogućnosti osvajanja vrijednih dobitaka, "Dijamantna groznica" nudi jedinstveno iskustvo igranja koje je lako dostupno i pristupačno. Cijena srećke od 2,00 KM omogućava širokom krugu igrača da uživaju u igri. Najveći mogući dobitak od 35.000,00 KM zasigurno će privući sve one koji sanjaju o velikom dobitku.

Srećka se emituje u serijama, a jedna serija sadrži jedan milion srećaka. Fond dobitaka iznosi 65% od ukupne emisione vrijednosti, a novčana vrijednost fonda dobitaka iznosi 1.300.000,00 KM i dijeli se na 251.606 dobitaka.