Podijeli: ... ... ...

"BLAGO" U SRCU LIVNA: Sretna dobitnica osvojila 70.000 KM na srećki Lutrije BiH

za-Emira-444x335px.jpg
 
U jednom od najljepših gradova Bosne i Hercegovine, Livnu, protekle sedmice zavladala je radost i euforija zbog neočekivanog dobitka na srećki pod nazivom "BLAGO". Sretna dobitnica, koja je svoju sreću pronašla na kiosku iNovine, nije ni sanjala da će se obična kupovina vode pretvoriti u životnu promjenu.

Srećku je, umjesto kusura, uzela kao "dodatni poklon" i u trenutku kada je ogrebala sva polja na srećki, otkrila je da je osvojila fantastičnih 70.000 KM.

Livanjka, koja želi ostati anonimna, opisala je trenutak kada je shvatila da je postala sretna dobitnica: "Bilo je kao u snu. Gledala sam taj broj na srećki i nisam mogla vjerovati da se meni to događa. Još uvijek sam u šoku." - kratko je kazala sretna dobitnica.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine su izrazili radost zbog novog dobitka i istakli kako je uvijek posebno zadovoljstvo kada sreća zasja u nekom manjem mjestu. "Ovo je dokaz da se sreća može dogoditi bilo gdje i bilo kome. Drago nam je što smo uspjeli obradovati jednu od naših sugrađanki, a "BLAGO" opet pokazalo svoju moć", kazali su iz Lutrije BiH.

Ovaj događaj nije samo lokalna senzacija, već podsjeća sve da se sreća može kriti u najneočekivanijim trenucima i mjestima.